Maas360 megoldások

A mobiltechnológiák és az üzletvitel elsöprő erejű változásainak következtében a vállalati informatika ma óriási átalakuláson megy keresztül. A saját eszközök használatának (BYOD) jelenlegi trendjei - az alkalmazottak 77%-a használ saját tulajdonban lévő eszközt munkája során -, valamint a vállalatoknál használt új mobilplatformok és -eszközök növekvő száma miatt ma már az informatikai részlegek feladatai közé tartoznak a mobileszközök használatára vonatkozó irányelvek meghatározása, a mobilalkalmazások telepítése és felügyelete, az üzemeltetés, a tartalomkezelés, a megfelelőségi előírások biztosítása, az adatbiztonság és a monitoring tevékenység is.

Teljes körű eszközkezelés
Az IBM Maas360 platform egyedülálló ajánlat a piacon: valódi szoftver-mint-szolgáltatás (SaaS) rendszer, mely lehetővé teszi a vállalati mobileszközök (MDM), az alkalmazások (MAM), a dokumentumok és a költségek azonnali áttekintését és menedzselését, mindössze egyetlen képernyőn.

Átogó eszköz- és operációsrendszer-kezelés
Az IBM aas360 egészen új megközelítést kínál a vállalati mobileszközök támogatásának, összekapcsolásának és védelmének megkönnyítésére, legyen szó iPhone, iPad, iPod, Android vagy Kindle Fire készülékekről, Windows Phone, BlackBerry okostelefonokról, vagy akár laptopokról, MacBook készülékekről. Gondoskodhat az adatbiztonságról, kézben tarthatja a költségeket, mindezt úgy, hogy az adatvédelem még az alkalmazottak tulajdonában levő eszközökön sem sérül.

Teljes életciklus menedzselés/felügyelet
Automatizálhatja az idő- és erőforrás-igényes mobileszköz-menedzselési feladatokat, emellett növelhet az informatikai eszközök termelékenységét azok teljes életciklusa során, kezdve a beüzemeléstől és vállalat integrációtól, egészen a konfigurálás és menedzselés, a monitoring és adatbiztonság, a felhasználói támogatás, valamint az elemzések és jelentések készítésének feladatáig.

Termékismertető letöltése