Skip to main content

Expressz VPN kiépítés akár 24 órán belül

Cégünk azonnali segítséget nyújt a home office működtetéséhez szükséges VPN szolgáltatás kiépítésében. Amennyiben az Önöknél található technikai feltételek teljesülnek, akár 24 órán belül kiépítjük a VPN szolgáltatást.

Szakértő kollégáink nem csak az eszközt állítják be, hanem segítenek a router konfigurálásában is. Ellentétben más szolgáltatókkal, kiszállunk a kért címre és telepítjük, teszteljük a működést, így nincs kockázata a megrendelőnek, hogy esetleg nem működik a szolgáltatás.

A kiszállást kollégáink és megrendelőink védelmében a megfelelő előírások teljes betartásával végezzük! (kollégáink kesztyűben, szájmaszkban végzik a munkát)

Expressz VPN kiépítésünket elsősorban kisvállalkozások részére ajánljuk, 50 főig, de igény esetén nagyobb létszámú irodára is tudunk megoldással szolgálni.

 

Hogyan vehetem igénybe a CNW Zrt. VPN szolgáltatását?
Kérjük, hogy a kérdőívünket mindenképp töltse, ki mert a megnövekedett forgalom miatt ügyintézőink foglaltak lehetnek. Amennyiben a szükséges információkat Ön előkészíti számunka, előbb tudunk rendelkezésre állni.

 

Ne késlekedjen, keressen minket MOST!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat IDE KATTINTVA.

 

Mire van szükségem a VPN használathoz?

A munkahelyén szükséges, hogy legyen internet elérés, ami az internetről publikusan elérhető, ennek megvizsgálásában segítünk Önnek. A szolgáltatás bevezetéséhez szállítunk egy eszközt, ami a belső hálózatra csatlakoztatva, biztosítja a távoli elérést. Ezen felül, akinek szeretnénk elérhetővé tenni a biztonságos otthoni munkavégzést, telepíteniük kell egy kliens alkalmazást, mely minden operációs rendszeren elérhető.

 

Megoldásunk az egyik legnépszerűbb technológián, az OpenVPN-en alapul, amely egy mini pc-n fut, az Önök rendszeréhez kapcsolódva. A rendszer konfigurálása után Ön webes felületen tud minden egyes alkalmazott számára távoli hozzáféréshez szükséges publikus-privát kulcspárt generálni, amit bármikor visszavonhat, így biztos lehet abban, hogy a kommunikáció a két pont között titkosított, más által nem visszafejthető.