Skip to main content
 • Széchenyi 2020 logóA kedvezményezett neve: CNW Rendszerintegrációs Zrt.

  A projekt címe: Intelligens vércukormérő kutatáson alapuló kifejlesztése a CNW Zrt-nél

  A szerződött támogatás összege: 297 479 647 Ft

  A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének mértéke: 55 %

 • Cégünk, a CNW Rendszerintegrációs Zrt. fennállása óta szponzorál oktatási intézményeket, ezért idén is örömmel döntöttünk úgy, hogy iskolák projektjeit támogatjuk.

 • Idén június 25-én rendezték meg a MoodleMoot 2021 online konferenciát, ahol egy egész napos program keretében számos e-learninghez,  Moodle-höz kapcsolódó előadást hallgathattak az érdeklődők. Az egész napos eseményen mind az oktatási intézmények, mind a versenyszféra képviselői megosztották Moodle tapasztalataikat, és bemutatták új megoldásaikat, szolgáltatásaikat. Az eseményen a  CNW is az előadók között képviseltette magát, az általunk fejlesztett kérdésbank alkalmazást, a Quizidy-t mutattuk be.

 • Az IBM SPSS termékcsalád  piacvezető statisztikai szoftver, amely

 • A Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum idén is részt vett a Digitális Témahéten, amelyet az előző évhez hasonlóan 2021-ben is online rendeztek meg.

 • 2021. május 4-én  - a Moodle e-learning rendszerrel foglalkozó cégek közül elsőként és jelenleg egyetlenként - a CNW Rendszerintegrációs Zrt. megszerezte a Moodle Certified Partneri minősítést és csatlakozhatott a Moodle hivatalos partneri hálózatához.

   

 • Új szolgáltatásunk keretében Zebra azonosítás technikai termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatók ipari adatgyűjtők, vonalkód és RFID olvasók, ipari tabletek, címke- és kártyanyomtatók, kiegészítő termékek, kellékanyagok.

  http://ipariazonositas.hu/

   

 • A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete biztosítja a gépjármű vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elsősegélynyújtó képzést és vizsga lehetőséget a fővárosi lakosok számára. A koronavírus okozta nehézségek és az adminisztrációs terhek enyhítésére felmerült ezen folyamatok automatizálásának igénye, azaz online felületen keresztül is lehetőséget biztosítani a közúti elsősegélynyújtó vizsgákra való jelentkezésre. Cégünk, a CNW Zrt. nyerte el a feladatra megfelelő időpont foglalási és jelentkezési rendszer fejlesztését és üzemeltetését.

   

 • IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM03SLIC17) kapcsán állunk központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó ügyfeleink rendelkezésére.