Skip to main content
 • A Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum idén is részt vett a Digitális Témahéten, amelyet az előző évhez hasonlóan 2021-ben is online rendeztek meg.

 • 2021. május 4-én  - a Moodle e-learning rendszerrel foglalkozó cégek közül elsőként és jelenleg egyetlenként - a CNW Rendszerintegrációs Zrt. megszerezte a Moodle Certified Partneri minősítést és csatlakozhatott a Moodle hivatalos partneri hálózatához.

   

 • Új szolgáltatásunk keretében Zebra azonosítás technikai termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Termékeink között megtalálhatók ipari adatgyűjtők, vonalkód és RFID olvasók, ipari tabletek, címke- és kártyanyomtatók, kiegészítő termékek, kellékanyagok.

  http://ipariazonositas.hu/

   

 • A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete biztosítja a gépjármű vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elsősegélynyújtó képzést és vizsga lehetőséget a fővárosi lakosok számára. A koronavírus okozta nehézségek és az adminisztrációs terhek enyhítésére felmerült ezen folyamatok automatizálásának igénye, azaz online felületen keresztül is lehetőséget biztosítani a közúti elsősegélynyújtó vizsgákra való jelentkezésre. Cégünk, a CNW Zrt. nyerte el a feladatra megfelelő időpont foglalási és jelentkezési rendszer fejlesztését és üzemeltetését.

   

 • IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM03SLIC17) kapcsán állunk központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó ügyfeleink rendelkezésére.

   

 • Az IBM SPSS termékcsalád  piacvezető statisztikai szoftver, amely

 • Cégünk ebben az évben együttműködő partnerként támogatja a Határtalan Design kiállítást.

   

  A régió egyik legjelentősebb, tizenöt éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő független kiállítása és összművészeti rendezvénysorozata ezúttal 14 ország több mint 140 dizájnerének, ékszertervezőjének és képzőművészének a munkáit mutatja be.

  A kiállítás 2020. 10. 10 – 11. 15. között, a Kiscelli Múzeumban tekinthető meg.

 • A járványügyi helyzet sem tántorította el a Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrumot a Digitális Témahét lebonyolításától, amely ezúttal 100%-ban online történt.

 • 2019. április 8-12. között immár negyedik alkalommal került megrendezésre a  Digitális Témahét,  amelynek fő célja a digitális kompetencia fejlesztése és a kerettantervi fejlesztési célok megvalósítása az infokommunikációs technológia hatékony alkalmazásával. A programban részt vevő pedagógusok és diákok változatos és kreatív iskolai projektek keretében fejleszthetik képességeiket technológiával támogatott tanulás során.

 • A CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 297,49 MFt összegű vissza nem térítendő, valamint 149,50 MFt összegű visszatérítendő hitel összegre nyert európai uniós támogatást.