Skip to main content
 • Március végén immár 5. alkalommal rendezték meg a Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikumban a Digitális Témahetet, melynek idei témája a következő volt: a digitális jólét kérdése médiaműfajok feldolgozásával.

  A projekthét keretein belül a  tanulók saját online hírportálokat hoztak létre, ahol vlog, blog, podcast formájában dolgoztak fel olyan, a digitális jólét témaköreit illető kérdéseket, mint asszisztív technológiák, mesterséges intelligencia, digitalizált szolgáltatások, elektronikus egészségügy, okosotthon megoldások, önvezető járművek.

   

 • Idén június 25-én rendezték meg a MoodleMoot 2021 online konferenciát, ahol egy egész napos program keretében számos e-learninghez,  Moodle-höz kapcsolódó előadást hallgathattak az érdeklődők. Az egész napos eseményen mind az oktatási intézmények, mind a versenyszféra képviselői megosztották Moodle tapasztalataikat, és bemutatták új megoldásaikat, szolgáltatásaikat. Az eseményen a  CNW is az előadók között képviseltette magát, az általunk fejlesztett kérdésbank alkalmazást, a Quizidy-t mutattuk be.

 • Cégünk, a CNW Rendszerintegrációs Zrt. fennállása óta szponzorál oktatási intézményeket, ezért idén is örömmel döntöttünk úgy, hogy iskolák projektjeit támogatjuk.

 • A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete biztosítja a gépjármű vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elsősegélynyújtó képzést és vizsga lehetőséget a fővárosi lakosok számára. A koronavírus okozta nehézségek és az adminisztrációs terhek enyhítésére felmerült ezen folyamatok automatizálásának igénye, azaz online felületen keresztül is lehetőséget biztosítani a közúti elsősegélynyújtó vizsgákra való jelentkezésre. Cégünk, a CNW Zrt. nyerte el a feladatra megfelelő időpont foglalási és jelentkezési rendszer fejlesztését és üzemeltetését.

   

 • Széchenyi 2020 logóA kedvezményezett neve: CNW Rendszerintegrációs Zrt.

  A projekt címe: Intelligens vércukormérő kutatáson alapuló kifejlesztése a CNW Zrt-nél

  A szerződött támogatás összege: 297 479 647 Ft

  A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének mértéke: 55 %

 • A CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 297,49 MFt összegű vissza nem térítendő, valamint 149,50 MFt összegű visszatérítendő hitel összegre nyert európai uniós támogatást.

 • 2021. május 4-én  - a Moodle e-learning rendszerrel foglalkozó cégek közül elsőként és jelenleg egyetlenként - a CNW Rendszerintegrációs Zrt. megszerezte a Moodle Certified Partneri minősítést és csatlakozhatott a Moodle hivatalos partneri hálózatához.

   

 • Az IBM SPSS termékcsalád  piacvezető statisztikai szoftver, amely

 • A Petrik Lajos Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum idén is részt vett a Digitális Témahéten, amelyet az előző évhez hasonlóan 2021-ben is online rendeztek meg.